✨FLASH SALE: ALLEEN VANDAAG 50% KORTING ✨

Veelgestelde Vragen

Bestelling en levering

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Onze zonnebrillen worden verstuurd vanuit Nederland, waardoor de verzending maximaal 2 werkdagen duurt.

 

De verwachte levertijd is voorbij, waar blijft mijn bestelling?

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling checken via de volgende link: 

Volg je bestelling via de DHL website >>

Heb je 7 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn helemaal gratis!

  

Ruilen en retourneren

Ik ben niet tevreden over mijn bestelling, kan ik deze retourneren?

Ja, je kunt iedere bestelling binnen 14 dagen aan ons retour sturen.

 

Ik wil een artikel retourneren, wat moet ik doen?

Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Stuur ons een mailtje naar info@sunnyskykids.com en we zullen je het retourformulier persoonlijk mailen.

Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten.

Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van Track & Trace code. De zender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen een aantal werkdagen op je rekening staat. 

 

Track en Trace 

Waar vind ik mijn Track en Trace code?

Je persoonlijke traceringsnummer kun je vinden in de verzending bevestigingsemail die je ontvangt wanneer je bestelling is verwerkt en opgestuurd is. 

 

Ik heb nog geen Track en Trace code ontvangen, hoe kan dat?

Ons fulfilment center verwerkt alle bestellingen de avond of ochtend nadat je de bestelling hebt geplaatst, mits dit een werkdag is. Het kan dus soms eventjes duren voordat je bestelling is verwerkt en je je persoonlijke tracking code hebt ontvangen. Geen zorgen, deze zul je zo snel mogelijk ontvangen :) Check altijd voor de zekerheid je spam folder of hij niet hier terecht is gekomen.